WELKOM OP MIJN WEBSITE!

Ik ben Tamara Bessels. Ondanks mijn visuele beperking, maak ik al vanaf 1991 knuffels op gevoel. Sindsdien maak ik de meest uiteenlopende knuffels; van beer tot giraffe, in alle kleuren van geel tot paars. Authentieke knuffels zijn ook van de partij, tis maar hoe u het wilt.

Door middel van een website wil ik een nieuwe start maken in de onlinewereld. Het is namelijk belangrijk om mee te gaan met de tijd.

Ik maak knuffels puur om volwassenen en kinderen blij te maken. Alle knuffels worden ook verkocht voor de kostprijs. De standaardprijzen kunnen dus afwijken wanneer u een specifieke wens heeft. Het is voor mij ook een leuke uitdaging om afwijkende knuffels te maken. Naar ieder zijn wens. Daarnaast is het een dagelijkse bezigheid van mij. Wanneer ik tijd heb, ben ik bezig met knuffels maken, een ontwerp verbeteren of ben ik bezig met het uitzoeken van stofcombinaties.

Bovendien, wanneer u zelf een stofje heeft of een oude jas, met de wens deze verwerkt te hebben in een knuffel, kan dit natuurlijk! Niks is te gek. Daarnaast kan ik rekening houden met bepaalde thema’s. Heeft u een bruiloft, een jubileum of een collega/kind die een knuffel verdient, kan de knuffel speciaal voor hem/haar gemaakt worden. Oude knuffels kunnen eventueel hersteld worden. Zit een armpje los, mist de knuffel een oog of neus? Ik kan de knuffel dan voor u herstellen.

Zoekt u dus een origineel cadeautje, afscheid van een collega of iemand die helemaal gek is van een bepaald dier? Dan weet u mij nu hopelijk te vinden. Neem vrijblijvend contact op of kom langs op afspraak op mijn atelier.

Tot slot, ben je nou zelf erg creatief en wil je eens proberen om een knuffel te maken? Dit kan! In overleg kan ik een pakket samenstellen, die je dan individueel of in groepsverband kan maken. Of je komt bij mij gezellig langs om de knuffel te maken op het atelier. Wil je hier meer informatie over hebben? Neem dan gerust contact met mij op via mail of door te bellen!

Alle prijzen die ik geef zijn een berekening van kostprijs. Het is voor mij non profit en echt om bezig te zijn!

Beer en Meer